subota, 23. siječnja 2016.

skidzGλMING™ CS 1.6

 skidzGλMING™


Counter-Strike 1.6 Community

O N A M A :
#skidzGλMING™ je online gaming zajednica koja je vezana za Counter-Strike 1.6. Sve je počelo 04/04/2009 kao ideja da se pokrene jedinstvena zajednica koja će spojiti i pridobiti cs igrače sa balkanskih prostora. Pokrenuta od odabranih "The Preferred Few" gaming entuzijasta s primarnim ciljem da oživimo balkansku Counter-Strike gaming scenu koja je zadnjih godina u padu te pružiti kvalitetnu i profesionalnu uslugu igračima u opuštenoj atmosferi. 

#skidz zajednica djeluje kao neprofitabilna organizacija, . Naša misija je okupiti što više novih i onih starih igrača koji dijele istu strast za najboljim FPS-om ikad. Nadamo se da ćemo ispirirati i potaknuti druge u ovoj regiji našim pristupom i željom kako bi održali ovu scenu i gurnuli je u sami vrh FPS-a žanra di joj je i misto. Dokle god postoji igrač koji dijeli naše vrijednosti, mi ćemo biti ovdje za vas, to je naša dužnost, i uvijek možete računati na nas.
#skidz server je osmišljen da pruži ultimativno igračko iskustvo, zaigrajte na #skidz serveru i uvjerite se zašto smo ultra najbolji.

Pozivamo sve ljubitelje Counter Strike-a 1.6 da postanu dio skidzGλMING™ zajednice

gL & hF



© by skidz-gaming.com • since 2009
Google Analytics Alternative