subota, 19. svibnja 2018.

[STEAM] Instalacija & Registracija

Uputstvo za instalaciju i korištenje steama

Instalacija

Instalaciju stima i skidanje istog možete izvršiti sa steam sajta, ako pratite sledeći LINK.

Zaštita

Kada je instalacija gotova registrujete se i verifikujete vaš nalog na mejl koji ste prethodno uneli prilikom registracije.
Desni klik na steam ikonicu u taskbaru potom settings, vodi vas do podešavanja vašeg naloga.
VAC Status bi trebao da bude "In good standing".Ispod toga imate Security Status, koji ako je crvene boje treba srediti klikom na drugme "Manage steam guard account security" kada se to otvori potrebno je štiklirati sledeće "Keep my account protected by Steam Guard".
Time ste zaštitili svoj akaunt, kako ?
-Logovanjem sa drugog kompjutera steam izbacuje da unesete sigurnosni kod koji prilikom tog logina steam support automatski salje na vaš mejl, i ukoliko vam je mejl dobro zaštićen niko ne može ući na njega i videti taj kod, tako možete i vi proveriti da li je neko pokušao da se loguje na vaš account.Ukoliko ste vi odišli do igraonice ili do druga isti je proces, login traži kod vi odete na mejl kopirate kod (refresh mejl ako nije stigao, pogledati trash pre nego što stisnete dugme da mejl nije stigao) i unesete ga na steam i tada ga otključa.Sledeći put steam pamti tako da sa tog istog kompa sledeći put je dovoljno uneti samo password.

Sigurnost pri kupovini

Najsigurnija kupovina pružena je od samog stema i nudi kupovinu na razne načine, sajt preko koga možete kupovati nalazi se na sledećem LINKU.
Steampowered sajt vam nudi kupovinu igrica preko iliti putem




Citiraću vam poruku koje je veoma laka za prevodjenje, i ko zna iole engleski razume
When you submit your payment information your data is protected by Secure Socket Layer (SSL) technology certified by a digital certificate.

Napomena

Kada ste sigurni da je steam obezbedjen a to je kada u settings delu stoji ovakva sličica


onda ste mirni, ukoliko je crvena vreme je da se promeni sifra na mejlu i sifra na stimu kako bi se eventualno izbegle neželjene situacije.Nikome nemojte davati steam acc da vam namesti nešto jer tada su veoma malo mogućnosti da sledeći put možete koristi isti steam.
Google Analytics Alternative